Εργαστήρια για γονείς

 

 

 

 

 

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ

 

Εργαστήρι για Γονείς – Women for Life, Μάρτιος 2019

Ένα ακόμα εργαστήριο ολοκληρώθηκε την Κυριακή 3 Μαρτίου, στον όμορφο χώρο του Women for life,  Γρηγορίου Ξενοπούλου 10, Νέο Ψυχικό, και ώρα 11:00 – 14:00.

Για εμάς όμως επιτεύχθηκε κάτι ακόμη σπουδαιότερο… Νέοι άνθρωποι, γονείς, εκπαιδευτικοί και ειδικοί ψυχικής υγείας γνώρισαν το “Τι θα έκανες ΑΝ?” και εκπαιδεύτηκαν σε μεθόδους αντιμετώπισης του εκφοβισμού.
Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, με την ευχή το παιχνίδι να ταξιδέψει και να ενδυναμώσει παιδιά & εφήβους!

Ευχαριστούμε θερμά την Άννα-Μαρία Χρονοπούλου και την Ολυμπία για τη ζεστή φιλοξενία στον όμορφο χώρο του Women for Life!

 

 

 

 


Εργαστήρι για Γονείς – Λείριον, Νοέμβριος 2018

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ένα ακόμα εκπαιδευτικό-βιωματικό Εργαστήριο Επικοινωνίας για την Ενδυνάμωση παιδιών και εφήβων απέναντι στον Εκφοβισμό, την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 στις 11:00-14:00 στον υπέροχο χώρο του “Λείριον”!

Η επιτυχία έγκειται στο ότι καταφέραμε, 20 άτομα, να ανταλλάξουμε απόψεις, να μοιραστούμε εμπειρίες, να συζητήσουμε προβλήματα και να σκεφτούμε λύσεις που δεν εμπεριέχουν ΒΙΑ.

Με σεβασμό στη διαφορετικότητα του καθενός μας, απολαύσαμε τη συντροφιά μας και παίξαμε!!
Παίξαμε χρησιμοποιώντας το παιχνίδι, δημιουργώντας ο καθένας τη δική του Τράπεζα εναλλακτικών λύσεων  και αφεθήκαμε με ασφάλεια.

Ευχαριστώ όλους εσάς για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και που με τιμήσατε με την παρουσία σας.

Εύχομαι το παιχνίδι να ταξιδέψει σε όλους τους γονείς και εκπαιδευτικούς και να αγγίξει τις καρδιές μικρών και μεγάλων.